Love For Deco blog

  Bezoek onze blog

  Love For Deco Woonblog

  5 originele manieren om jouw beste foto's op te hangen.

  Soms moet je het niet te ver zoeken als je aan leuke muurdecoratie denkt. Hier zijn 5 originele manieren om jouw beste foto's op te hangen.
  Read more

  Fotokaders zijn de perfecte muurdecoratie

  Een muur vol met fotokaders is dé perfecte muurdecoratie, maar hoe begin je hier nu aan?
  Read more

  8 Creatieve ideeën als muurdecoratie

  Heb jij net als vele mensen een kale saaie muur en weet je niet wat ermee te doen? Lees hier al 8 creatieve ideeën voor muurdecoratie
  Read more

  Waarom heb jij nog geen schapenvel?

  Ook al zijn we midden zomer wil ik het toch even hebben over schapenvellen. Zacht en knuffelachtig, ze zijn gewoon veel te cool om het er niet over te hebben.
  Read more

  low-budget-studentenkamer

  Te donker, te klein, lelijk behang, de muren zijn niet afgewerkt, de meubelen staan me niet aan,… en het budget voor een duurdere studentenkamer is er niet. Toch is het soms nodig om over bepaalde mankementen te kijken en van je lelijke kot, met een klein budget, een pareltje te maken, waarop al jou vrienden jaloers zullen zijn.
  Read more

  Stadstuin

  In de stad een klein tuintje, terras of balkon hebben, is toch wel een grote troef! Daarom is het leuk om dit ook optimaal te benutten en mooi aan te kleden. Maar hoe ga je van start?
  Read more
  Accept

  Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.