Wil je nog meer info over onze webshop of wil je High Quality foto's ontvangen, stuur ons een mailtje info@love4deco.com

 

Jouw woning of kantoor voorzien van unieke decoratie

Op zoek naar een muursticker? Wil je je eigen woning of kinderkamer op een originele manier decoreren of wil je meer kleur in je woonkamer? Love For Deco heeft een groot aanbod aan muurstickers en streeft ernaar dit aanbod continue uit te breiden met nieuwe ontwerpen. Met keuze uit honderden afbeeldingen en teksten, kleuren en formaten vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Toch opzoek naar iets anders, dan is een eigen ontwerp of tekst ook mogelijk. Op de website kan het volledige aanbod bekeken worden, wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ook kans maken op leuke prijzen? Ga dan naar de Facebook pagina van Love 4 Deco

Bij Love For Deco vind je het zeker!

Assortiment

Love 4 Deco verkoopt alle soorten muurstickers die je maar kunt bedenken. Het grote assortiment zorgt ervoor dat je niet uitgekeken raakt en het nog moeilijk wordt een keuze te maken. Bij elk product is er ook nog de keuze tussen een hoop kleuren en soms verschillende maten. Even zoeken dus als je nog niet precies weet wat je wil. Éénmaal een keuze gemaakt, wil je nooit meer een kamer zonder muurstickers. Een sticker op de muur zorgt voor net dat ietsje meer en maakt van elke kamer in het huis of  kantoor een plek waar je graag wil zijn. Denk aan een kleurrijk bos met herten of grappige aapjes hangend aan een tak. Het kan allemaal.

Missie

Bij Love For Deco ligt de focus op de liefde voor muurdecoratie en het gevoel dat je thuis bent. Welke sfeer wil je in huis of op kantoor? Bij Love For Deco kan je terecht voor al je wensen omtrent muurdecoratie. De missie van Love For Deco is dan ook een groot assortiment aan te bieden met toch een eigen persoonlijke touch en dit allemaal handgemaakt met liefde.

 

Wil je meer weten? Kijk gerust op de website van Love For Deco, surf naar www.love4deco.com

 

Waar Love For Deco gezien:

Advertorial Love For Deco styling en interieur


Accept

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.