Algemene veelgestelde vragen

Wat zijn muurstickers?

Muurstickers zijn een goedkope en makkelijke manier om uw muren op te fleuren. De stickers zijn gemaakt van zelfklevende vinyl en het kost minder tijd dan schilderen of behangen. Omdat ze ook makkelijk weer te verwijderen zijn, kan je makkelijk van sticker veranderen als je ze beu bent.

Is het makkelijk om stickers aan te brengen?

Bij elke muursticker zit een duidelijke instructie die stap voor stap uitlegt hoe je de sticker op de muur aanbrengt. Als deze instructie niet bij geleverd werd, kunnen we ze u altijd via mail nasturen.

 Is het makkelijk om de muurstickers weer te verwijderen?

Het is zeer makkelijk om de stickers te verwijderen. Begin bij een hoek en begin de sticker traag van de muur te pellen.

 Kan ik de muursticker hergebruiken?

Nee, eens de sticker van de muur werd verwijderd is deze niet meer te gebruiken. U kan natuurlijk altijd een nieuwe sticker kopen.

 Beschadigen muurstickers de muren?

Nee! Alle stickers zijn makkelijk te verwijderen en laten geen sporen na.

 Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Bij de muurstickers gesneden uit kleurvinyl heb je de keuze tussen 36 verschillende kleuren. Je vindt de kleurenkaart  bij de afbeeldingen op elke productpagina. Onderaan de productpagina kan je de gekozen kleuren ingeven in de voorziene tekstvelden.

 zijn de kleuren hetzelfde in het echt als op mijn scherm?

Er kunnen enige verschillen zitten tussen de echte kleuren en de kleuren op uw scherm. Sommige kleuren kunnen er lichter uitzien op uw monitor. Maar u moet zich geen zorgen maken, als u een chocolade bruin bestelt, dan krijgt u ook chocolade bruin!

 Op welke ondergrond kan ik een muursticker plakken?

Een muursticker heeft een vlakke ondergrond nodig, liefst een vlakke geverfde muur, maar ook ramen, tegels en vlakke houtsoorten zijn geen probleem. Bij een pas geverfde muur moet je wel minstens 6 weken wachten om de muursticker aan te brengen, anders kan hij loskomen of sporen achterlaten bij het verwijderen.

Hoe kan ik betalen?

De betaling gebeurd via Hipay of overschrijving. Bij Hipay kan u gebruikmaken van uw kredietkaart of bancontact, maar ook iDEAL. Daar de betaling hierbij onmiddellijk gebeurd zal uw bestelling ook binnen 3 dagen in behandeling worden genomen.

Bij overschrijving wordt uw bestelling pas na ontvangst van uw bestelling in verwerking genomen.

Levering en terugzending

Wat is de levertijd?

Elke muursticker wordt voor u persoonlijk gemaakt met de door u gekozen kleuren en afmetingen. Door het grote aantal bestellingen dat binnenkomt, kan het tot 10 werkdagen duren van verwerking tot levering bij u thuis.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt door de Bpost pakketdienst geleverd. 

 Ik was niet thuis bij de aanbieding van mijn bestelling

Geen zorgen, de koerier laat altijd een briefje achter om een tweede aanbieding te regelen. hebt u geen tijd dit zelf te doen, laat het ons dan weten en wij regelen een tweede levering voor u.

Ik heb mijn sticker snel nodig!

U kan, bij uw bestelling, aangeven dat u deze snel nodig heeft voor bijvoorbeeld een verjaardag. Wij kunnen hier dan rekening mee houden dat uw sticker voorrang krijgt bij het verwerken.

Wat als ik mijn sticker toch niet wil?

Muurstickers waar u zelf de eigen kleuren heeft gekozen worden voor u op maat gemaakt en kunnen niet worden teruggestuurd. 

Ik heb een bestelling geplaatst maar moet deze annuleren.

Zolang uw sticker nog niet werd verwerkt, kan deze nog makkelijk worden geannuleerd. Uw betaling zal dan binnen 30 dagen worden teruggestort.


Accept

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.