0

5 originele manieren om jouw beste foto’s op te hangen

Soms moet je het niet te ver zoeken als je aan leuke muurdecoratie denkt. Hier zijn 5 originele manieren om jouw beste foto’s op te hangen.

foto's wereldkaart

Met deze abstracte versie van een wereldkaart gemaakt van metalen buisjes kan je alle vakantiefoto’s van over de volledige wereld tentoonstellen. Ook andere leuke souveniers en aandenken kan je hier aan vastmaken.

foto's waslijn

Met wat touw of koord kan je makkelijk een leuke waslijn aan de muur maken om al jouw beste herinneringen aan de muur op te hangen. Gebruik houten of gekleurde wasknijpers om het af te maken. Maak het extra speciaal door kleine kerstlichtjes rond het touw te draaien.

foto's tak

Je kan het ook makkelijk maken met een gewone tak en wat touw. Schilder de tak om deze nog beter in jouw interieur te laten passen. Hang hem op aan de muur en gebruik stukken touwen om jouw foto’s eraan op te hangen.

foto's pallet

Veel mensen hebben nog wel een pallet in de garage staan waar ze niet goed weten wat mee te doen. Buiten het feit dat deze palletten super veelzijdig zijn (binnenkort hier meer over) kan je deze gebruiken om al jouw foto’s aan op te hangen.

foto's instagram

Ben je gek op je Instagram account en wil je dit ook zo op jouw muur? Laat al je foto’s al vierkanten drukken en bevestig ze bijvoorbeeld op kleine houten plankjes en kleef ze met velcro op de muur of gebruik een hoop kleine vierkante kaders.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *